Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Από το Δήμο Ιωαννιτών δημοπρατείται  νέο έργο 600.000 ευρώ για την αναβάθμιση υποδομών στις Δημοτικές Ενότητες και ξεκίνησε ήδη ένα ακόμη έργο 600.000 ευρώ

Από το Δήμο Ιωαννιτών δημοπρατείται  νέο έργο 600.000 ευρώ για την αναβάθμιση υποδομών στις Δημοτικές Ενότητες και ξεκίνησε ήδη ένα ακόμη έργο 600.000 ευρώ

dromosΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Στη διακήρυξη του διαγωνισμού του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ: ΑΝΑΤΟΛΗΣ- ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ – ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ – ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΝΗΣΟΥ», προχώρησε ο Δήμος Ιωαννιτών. Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ, η χρηματοδότηση του οποίου προέρχεται από τη ΣΑΤΑ, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει για τις Δημοτικές Ενότητες ένα έργο βελτίωσης υποδομών με προϋπολογισμό επίσης 600.000 ευρώ.

Η μελέτη συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιωαννιτών και αφορά διάφορες παρεμβάσεις, κυρίως σε υποδομές που εντάσσονται στην κατηγορία  των έργων οδοποιίας.

Μέσα από το συγκεκριμένο έργο θα υλοποιηθούν εργασίες που αναβαθμίζουν και βελτιώνουν υποδομές στις προαναφερόμενες Δημοτικές Ενότητες. Διανοίξεις δρόμων, ολοκληρωμένη κατασκευή δρόμων που σήμερα είναι χωμάτινοι, βελτιώσεις συντηρήσεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων που βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Προβλέπονται παρεμβάσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα που χρονίζουν στις συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου και οι προτεραιότητες καθορίστηκαν με βάση τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, και την καταγραφή των  προτάσεων των τοπικών συμβουλίων.

Στη διακήρυξη του έργου ορίζεται πως ο  μειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη του αναδόχου, θα διεξαχθεί στις 10/5/2016, στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Να σημειωθεί πως για τις Δημοτικές Ενότητες ήδη «τρέχει» ένα έργο του Δήμου Ιωαννιτών προϋπολογισμού επίσης 600.000 ευρώ. Για το συγκεκριμένο έργο, που αφορά επίσης βελτίωση των υποδομών στις Δημοτικές Ενότητες, έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις, έχει εγκατασταθεί ο ανάδοχος του έργου και ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές εργασίες.

 

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments