Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Συνάντηση του Δημάρχου με το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνάντηση του Δημάρχου με το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων, είχε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Ο πρόεδρος, Φρίξος Τριάντης και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου, συζήτησαν με το Δήμαρχο τρόπους για την ενεργό στήριξη του Δήμου στις εθελοντικές και ανιδιοτελείς προσπάθειες που καταβάλει ο όμιλος, ώστε να υπάρξει ιστιοπλοϊκή «ζωντάνια» στην Παμβώτιδα.

«Η λίμνη μας είναι κατάλληλη για ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες και ιδιαίτερα για ιστιοπλοϊκές», τόνισαν τα μέλη του Ιστιοπλοϊκού ομίλου, που ήδη σχεδιάζουν για την προσεχή άνοιξη ιστιοπλοϊκούς αγώνες στην Παμβώτιδα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλουν εθελοντικά και αθλητικά σωματεία για να προβάλουν την πόλη και το μεγάλο της φυσικό πλεονέκτημα, τη λίμνη.

Όπως τονίστηκε στη συνάντηση, κοινός στόχος και των δύο πλευρών είναι να έρθουν οι πολίτες των Ιωαννίνων πιο κοντά στη λίμνη άλλα και να υπάρχουν αθλητικές δράσεις, όπως οι ιστιοπλοϊκές, που προσελκύουν επισκέπτες στην περιοχή μας.

 

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments