Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Το Καλλιτεχνικό Σωματείο «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» γιορτάζει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία του παρουσιάζοντας ένα αριστούργημα της νεο-ελληνικής δραματουργίας: «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ»

Το Καλλιτεχνικό Σωματείο «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» γιορτάζει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία του παρουσιάζοντας ένα αριστούργημα της νεο-ελληνικής δραματουργίας: «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ»

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 8 και  9 Απριλίου

πολυθεατροparamyuiΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Το Καλλιτεχνικό Σωματείο «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» γιορτάζει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία του (5/1/2006), 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και όχι μόνο, παρουσιάζοντας ένα αριστούργημα της νεο-ελληνικής δραματουργίας: «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που βασίζεται στο ομώνυμο έργο της Πηνελόπης Δέλτα.
Το ρωμαίικο αυτό έργο, που είναι κωμωδία και δράμα μαζί, παρακμή και ψυχική ανάταση, πίκρα και αισιοδοξία, πόνος και αλήθεια, είναι η ιστορία της πατρίδας μας! Ντυμένο στη μαγεία του παραμυθιού, αφήνει από τη μια να κυλήσει το δάκρυ ενός λαού κι από την άλλη να ορθωθεί η πίστη στις δυνατότητές του…
Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Παππά, τα σκηνικά & τα κοστούμια συλλογική εργασία, ενώ το έργο ντύνεται με την ανεπανάληπτη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.
Ερμηνεύει σχεδόν όλο το δυναμικό της Θεατρικής Ομάδας του Σωματείου, πάνω από 30 ηθοποιοί “εραστές της Τέχνης”!
Το έργο είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους και θα “ανεβεί” για 3 παραστάσεις στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και υπό την αιγίδα του, την Παρασκευή 8/4 στις 9:30μ.μ. και το Σάββατο 9/4 στις 5:30μ.μ. και στις 9:30μ.μ.
Γενική είσοδος: 7€ ή 5€ με προπώληση στα Βιβλιοπωλεία«ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» & «ΧΑΡΤΕΞ»._

Δείτε Επίσης

Λ.Μενδώνη- Η Έκθεση της UNESCO  επιβεβαιώνει την ορθότητα των επιλογών και των επιστημονικών  και των πολιτικών.Ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ανήκει στο δημόσιο

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Τις  αντιλήψεις της για την πολιτική  με την οποία  λειτουργεί το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments