Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Γ.Ζάψας( ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ)-Να κλείσει ο Κατσικάς ως κέντρο φιλοξενίας προσφύγων-Να πάρουν μια γενναία απόφαση και να πουν mea culpa

Γ.Ζάψας( ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ)-Να κλείσει ο Κατσικάς ως κέντρο φιλοξενίας προσφύγων-Να πάρουν μια γενναία απόφαση και να πουν mea culpa

zapsas0Από:Γιώργος Γκόντζος— Την πρότασή του να κλείσει το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Κατσικά ,και οι πρόσφυγες να μεταφερθούν σε άλλους χώρους (π.χ. στο Αθλητικό Κέντρο Ανατολής) ανέλυσε ο Γιώργος Ζάψας επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ,του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου ,μιλώντας στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ”  (Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Τόνισε πως οι συνθήκες διαβίωσης στον συγκεκριμένο χώρο είναι οι χειρότερες από κάθε άλλο χώρο φιλοξενίας στην Ήπειρο και έθεσε το ερώτημα :” Ποιοι είναι αυτοί που συμβουλεύουν τους αρμόδιους υπουργούς και δεν μπορούν να πάρουν μια γενναία απόφαση και να πουν mea culpa;Κάναμε λάθος .Πάμε αλλού…Το απεύχομαι, αλλά πρέπει να έχουμε θύματα;…”

Σύμφωνα με τον Γιώργο Ζάψα  όποιες βελτιώσεις και αν γίνουν στον χώρο δεν μπορούν να βελτιώσουν συνολικά την κατάσταση στον συγκεκριμένο κέντρο. Ακούστε την συνέντευξη..

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments