Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δήμος Κόνιτσας: Διενέργεια δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων από το Metropolitan Hospital

Δήμος Κόνιτσας: Διενέργεια δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων από το Metropolitan Hospital

Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στο Metropolitan General για το κοινωνικό του έργο και την πολύτιμη προσφορά των δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων στους κατοίκους του Δήμου 20-21 Σεπτεμβρίου 2019.
Ομάδα ιατρών, που περιελάμβανε καρδιολόγο, χειρουργό, αγγειοχειρούργο, ορθοπεδικό και χειρουργό μαστού εξέτασε για δύο ημέρες στην Κόνιτσα πάνω από 200 άτομα, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Η προσφορά αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία, όταν επωφελούνται από αυτό ακριτικές πόλεις, οι οποίες στερούνται της πλήρους πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους εθελοντές ιατρούς του Metropolitan τον Χειρουργό κ. Ιωάννη Τσόπελα, τον Καρδιολόγο κ. Κωνσταντίνο Κοντό, τον Ορθοπεδικό κ. Δημήτριο Δόβρη, τον Χειρουργό Μαστού κ. Βασίλειο Τρίγκα, τον Αγγειοχειρουργό κ. Ευάγγελο Νικολόπουλο, τον Διευθυντή Τύπου του Metropolitan κ. Ηλία Αλεξάκη, τη Συντονίστρια – Υπεύθυνη Εμπορικής Διεύθυνσης Metropolitan General κα Βικτωρία Κωστάκη και όλους τους συντελεστές της αποστολής, καθώς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας για τη συνεργασία, τη συμβολή του σε τεχνικό εξοπλισμό και τον αγώνα που δίνει σε καθημερινή βάση για την εξυπηρέτηση των δημοτών, παρά τις αντίξοες συνθήκες.
Ευχόμαστε να συνεχίσουν να ασκούν με την ίδια συνέπεια και ανιδιοτέλεια το ιατρικό λειτούργημα και να αποτελούν πηγή έμπνευσης προσφοράς και ανθρωπιάς στην κοινωνία μας.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments