Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Διοίκηση Π.Ε.Α.Κ.Ι :Χειροπιαστές αποφάσεις για τις αθλητικές μας υποδομές

Διοίκηση Π.Ε.Α.Κ.Ι :Χειροπιαστές αποφάσεις για τις αθλητικές μας υποδομές

peaki_11Σε ανακοίνωση της διοίκησης του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων με αφορμή σύσκεψη για την ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών χώρων τονίζεται   ότι ”οι αθλητικές εγκαταστάσεις, συνολικά, του Δήμου Ιωαννίνων λόγω των γεωφυσικών και κλιματικών συνθηκών χρήζουν ειδικής αντίστοιχης προσέγγισης..”
Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. αναρτήθηκε  δελτίο τύπου, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι:

«Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού διεξήχθη ευρεία σύσκεψη με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.) για την ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών χώρων. Ο.Α.Κ.Α., Σ.Ε.Φ. και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ιωαννιτών στο επίκεντρο της συζήτησης. Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν εκπρόσωποι του Ο.Α.Κ.Α., του Σ.Ε.Φ. και του Δήμου Ιωαννιτών, ενώ από πλευράς Κ.Α.Π.Ε. ο πρόεδρός του με συνεργάτες του.

Και τα τρία αθλητικά συγκροτήματα έχουν επιλεγεί από την αθλητική ηγεσία ώστε να αποτελέσουν πρότυπα αθλητικά κέντρα ενεργειακής αυτοτέλειας, εφαρμογής Α.Π.Ε. και περιβαλλοντικής εξέλιξης. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, συνολικά, του Δήμου Ιωαννίνων λόγω των γεωφυσικών και κλιματικών συνθηκών χρήζουν ειδικής αντίστοιχης προσέγγισης».

Σαφώς και αποτελεί η συγκεκριμένη εξέλιξη μια πρώτη θετική αφετηρία για όσα συζητήθηκαν και τέθηκαν ως στόχοι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Γ.Γ.Α. στην πόλη μας.

Χαιρετίζουμε την εν λόγω απόφαση, η οποία κινείται σε γενικό πλαίσιο και αναμένουμε τις περαιτέρω ενέργειες της αθλητικής ηγεσίας της χώρας μας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της αποφεύγοντας τις βαρύγδουπες εξαγγελίες, τα πολλά και μεγάλα λόγια, δεσμεύτηκε προς τον αθλητικό κόσμο των Ιωαννίνων ότι δε θα σταματήσει στιγμή να διεκδικεί για την περιοχή μας αυτά που κατά γενική ομολογία δικαιούμαστε διαχρονικά.

Στην κατεύθυνση αυτή η συνεργασία όλων των φορέων της πόλης μας είναι απαραίτητη και πολύτιμη.

Στοχεύουμε σε ακόμη πιο χειροπιαστές αποφάσεις για τις αθλητικές μας υποδομές στο άμεσο μέλλον.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Σεισμική δόνηση 4,2 ρίχτερ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 ρίχτερ  σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα με επίκεντρο 18,48  χιλιόμετρα δυτικά ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments