Πέμπτη , 31 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / ΚΑΙΡΟΣ / Έκτακτα μέτρα στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Έκτακτα μέτρα στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοίνωσε ότι παίρνει όλα τα απαιτούμενα μέτρα σύμφωνα με το επιχειρησιακό του σχέδιο για την καλύτερη, ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του, όσο διαρκούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναφορικά με την επικείμενη κακοκαιρία, από 13/2/2021 ισχύουν τα εξής:

  1. Απαγορεύεται η στάθμευση των αυτοκινήτων στην δίοδο που προσεγγίζει το Τμήμα Επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου καθώς και στην δίοδο εξόδου (καμάρες), ώστε να διευκολύνεται η κίνηση των οχημάτων της Πολιτικής Προστασίας  και των ασθενοφόρων .
  2. Η περιμετρική οδός που οδηγεί στο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου θα είναι προσβάσιμη μόνο για όσους χρειάζεται να προσεγγίσουν την είσοδο για την μονάδα αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου.
  3. Παρακαλείται το προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς και οι επισκέπτες να περιορίσουν την πρόσβαση  των αυτοκινήτων στον χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται όπισθεν του Νοσοκομείου  ώστε να μην εγκλωβισθούν.
  4. Σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα υπάρχουν δρομολόγια από την κεντρική πλατεία με ώρες αναχώρησης 06.30, 14.30 και 22.30 προς το Νοσοκομείο και ώρες αναχώρησης από το Νοσοκομείο 07.10, 15.10 και 23.00. Επιπλέον δρομολόγια, εάν και εφόσον χρειαστούν, θα ανακοινωθούν σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου.

   

Δείτε Επίσης

Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα

Βελτιωμένος θα είναι γενικά ο καιρός σήμερα Τετάρτη, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πιθανότητα ...