Κυριακή , 30 Ιουνίου 2024
Αρχική / ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ / Ένα ελληνικό ορεινό ξενοδοχείο για τρίτη φορά στην κορυφή του κόσμου ως World’s Leading Eco-Lodge

Ένα ελληνικό ορεινό ξενοδοχείο για τρίτη φορά στην κορυφή του κόσμου ως World’s Leading Eco-Lodge

Διεθνής διάκριση του Aristi Mountain Resort & Villas στα World Travel Awards 2020

Eν μέσω πανδημίας μια θετική είδηση ήρθε για τον ορεινό τουρισμό της χώρας που φέτος δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ. Το Aristi Mountain Resort & Villas,μέλος των Unique Lodges of the Worldτου National Geographic στο μαγευτικό Ζαγόρι, αναδείχθηκε πρώτο στην κατηγορία του για τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια στα World Travel Awards, τον διακεκριμένο θεσμό που επιβραβεύει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας ταξιδιών και τουρισμού. Ήδη βραβευμένο το 2017 και το 2018 ως World’sLeadingEco-Lodge, κατέκτησε και πάλι την προτίμηση του κοινού, αποτελώντας το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο υποψήφιο για το βραβείο στην κατηγορία του.

Η διεθνής διάκριση αναγνωρίζει το Aristi Mountain Resort & Villas ως τον κορυφαίο προορισμό στον κόσμο που προσφέρει διακοπές υψηλού επιπέδου με κριτήριο την αειφόρο ανάπτυξη, προστατεύοντας τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της ορεινής Ελλάδας. Επιβραβεύεται το όραμα και ο σκοπός λειτουργίας του, ως μια ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό στο περιβάλλον και την αξιοποίηση φυσικών πόρων προς όφελος του οικοσυστήματος. Μια μικρή περιοχή της ορεινής Ελλάδας καταφέρνει να προωθήσει με επιτυχία τη σημασία της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής της δράσης και να διακριθεί διεθνώς ανάμεσα σε αναγνωρισμένες ξενοδοχειακές μονάδες παγκοσμίου φήμης, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Ο κ. Βασίλης Ιωσηφίδης, ιδιοκτήτης του Aristi Mountain Resort & Villas, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή που η διεθνούς κύρους διοργάνωση World Travel Awardsανέδειξε πρώτο το Aristi Mountain Resort & Villas στην κατηγορία «World’s Leading Eco-Lodge 2020». Hνέα διεθνής διάκριση έρχεται σε μια πρωτόγνωρη περίοδο, βαθιάς υγειονομικής κρίσης, κατά την οποία το ξενοδοχείο μας έθεσε σε απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού του ξενοδοχείου, λαμβάνοντας πρόσθετα μέτρα ασφαλείας και διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα και φιλοξενία των επισκεπτών μας. Παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεση μας να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας ακολουθώντας τις αρχές του βιώσιμου τουρισμού, υποστηρίζοντας καινοτόμες προσεγγίσεις για την προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας μας όταν με το καλό ανοίξουμε ξανά.»

Δείτε Επίσης

Δράση ενημέρωσης των πολιτών των Ιωαννίνων σε θέματα δασικών πυρκαγιών

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Ιωαννίνων, το Π.Τ. Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το ΔΙΕΚ ...