Τρίτη , 6 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / ΥΓΕΙΑ / Επίσκεψη της Δ.Ε.Ε.Π. Ιωαννίνων στο Π.Γ.Ν.Ι.

Επίσκεψη της Δ.Ε.Ε.Π. Ιωαννίνων στο Π.Γ.Ν.Ι.

Χθες, ημέρα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου του 2020, ο Πρόεδρος της  Δ.Ε.Ε.Π.  Ιωαννίνων, κ. Θεόδωρος Τζαρούχης, με το μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ., κ. Ιωάννη Κιτσάκη, και  τον υπεύθυνο του Τομέα Υγείας της Δ.Ε.Ε.Π. Ιωαννίνων, κ. Γεώργιο Φλούδα, επισκέφτηκαν τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, κ. Νικόλαο Κατσακιώρη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του νοσοκομείου. Τονίστηκε εκ μέρους του διοικητή ότι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λειτουργεί με αυξημένες κλίνες (περίπου 105) για την αντιμετώπιση της πανδημίας του  COVID-19 και παράλληλα όλες οι υπόλοιπες κλινικές του νοσοκομείου δεν έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους .

Όσον αφορά την κάλυψη του ιατρικού –  νοσηλευτικού – διοικητικού και τεχνικού προσωπικού, από την 1η Μαρτίου 2020 που προέκυψε η πανδημία στη χώρα μας, έχουν προσληφτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 143 άτομα και έχουν εγκριθεί ακόμη 5 μόνιμες θέσεις ιατρών.

Η χρηματοδότηση του νοσοκομείου, για το τρέχον έτος έως σήμερα,  είναι  αυξημένη κατά 20% σε σχέση με το 2018.

Με τις παρούσες συνθήκες της πανδημίας, το Πανεπιστημιακό Γενικό  Νοσοκομείο Ιωαννίνων παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μας γεμίζει αισιοδοξία για την ιατρική κάλυψη των πολιτών της Ηπείρου και όχι μόνο.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον διοικητή  του νοσοκομείου καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις άοκνες υπηρεσίες  που καταβάλουν και να τονίσουμε ότι από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθειά τους  για τη βελτίωση της λειτουργίας του νοσοκομείου.

Δείτε Επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δικαστικό Μέγαρο από πολλαπλούς φορείς των Ιωαννίνων

Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μαζί με την εθελοντική ομάδα Paguristas, την ...