Δευτέρα , 29 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΥΓΕΙΑ / ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ TEST COVID ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΟΛΥ ΤΣΟΥΜΑΝΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ TEST COVID ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΟΛΥ ΤΣΟΥΜΑΝΗ

Η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Όλυ Τσουμάνη, κατέθεσε ερώτημα για το κόστος, την ποιότητα και τις προδιαγραφές των test covid που προμηθεύτηκε με δύο διαφορετικές αποφάσεις ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και ενέκρινε η οικονομική επιτροπή στην τελευταία της συνεδρίαση.

Το ερώτημα προέκυψε μετά την απόφαση του Δημάρχου για απευθείας ανάθεση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, 25 δειγμάτων με τιμή 95€/δείγμα σε ιδιωτικό εργαστήριο, το οποίο στον επόμενο διαγωνισμό που δημοσιευθηκε και συμμετείχαν 11 συνολικά εργαστήρια, έδωσε τιμή προσφοράς τα 75€/δείγμα.
Ερωτήματα όμως προκύπτουν και από το γεγονός ότι στο διαγωνισμό που δημοσιεύθηκε, ο Δήμος “αγόρασε” τελικά τα τεστ με 37,98€/δείγμα (250% μεγαλύτερη τιμή στη διαδικασία χωρίς δημοσίευση).

Δείτε Επίσης

Χ.Γώγος-Το μεγαλύτερο προνόμιο είναι η ανθρώπινη ζωή.Είναι υποχρεωτικό να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί, πριν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Είναι πλέον δεδομένο και είναι αποδεδειγμένο τοις πράγμασι και φαίνεται πλέον και από ...