Τρίτη , 28 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ / Λειτουργία νέου βρεφικού τμήματος στον 10ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Περάματος Δήμου Ιωαννιτών

Λειτουργία νέου βρεφικού τμήματος στον 10ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Περάματος Δήμου Ιωαννιτών

Ένα νέο τμήμα φιλοξενίας βρεφών θα αρχίσει την λειτουργία του στον 10ο  Βρεφονηπιακό Σταθμό Περάματος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», έχοντας ικανοποιήσει τις αιτήσεις για φιλοξενία νηπίων (2,5 έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση) στους παιδικούς σταθμούς του και αντιλαμβανόμενος την ανάγκη για τη φιλοξενία ακόμα περισσότερων βρεφών που είχαν μείνει εκτός των βρεφονηπιακών σταθμών, εντάχθηκε στο «πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων και των Νομικών Προσώπων από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής & βρεφονηπιακής φροντίδας.

Με την βοήθεια την Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιωαννιτών προχώρησε με ταχύτατους ρυθμούς στην αδειοδότηση, διαμόρφωση και εξοπλισμό ενός νέου τμήματος βρεφών που θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει δεκαέξι επιπλέον βρέφη στον συγκεκριμένο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο βασικό στόχο του, ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες για φιλοξενία βρεφών και νηπίων με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Δείτε Επίσης

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΔΑΠ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ...