Δευτέρα , 2 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΥΓΕΙΑ / RAPID TEST ΣΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

RAPID TEST ΣΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

Στα πλαίσια περιορισμού της πανδημίας Covid-19 και της ασφάλειας τόσο των ασθενών και  συνοδών όσο και του προσωπικού του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, σας ενημερώνουμε τα κάτωθι:

  •  Θα παρίστανται μόνο οι συνοδοί σε ασθενείς που κρίνεται απαραίτητη η παρουσία τους από τον θεράποντα ιατρό του Tμήματος που νοσηλεύονται και οι οποίοι θα εισέρχονται κατόπιν διενέργειας rapid test, το οποίο θα επαναλαμβάνεται κατά τακτά διαστήματα ανάλογα με τη νοσηλεία του ασθενούς.
  •  Οι πολίτες που προσέρχονται σε προγραμματισμένα ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία πριν την είσοδό τους στο χώρο των Iατρείων, θα υποβάλλονται σε rapid test στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου (κοντέινερ κ.λ.π.).

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να προσέρχονται έως μισή ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού, προκειμένου να διασφαλίζεται η δημόσια υγεία όλων μας.

                    Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

                     ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ

Δείτε Επίσης

Χ.Γώγος-Το μεγαλύτερο προνόμιο είναι η ανθρώπινη ζωή.Είναι υποχρεωτικό να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί, πριν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Είναι πλέον δεδομένο και είναι αποδεδειγμένο τοις πράγμασι και φαίνεται πλέον και από ...