Τρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Γ. Στύλιος(ΝΔ):Μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα δίκαια της Άρτας και των Αρτινών.

Γ. Στύλιος(ΝΔ):Μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα δίκαια της Άρτας και των Αρτινών.

IMG_4389Από:Γιώργος Γκόντζος–Ο Γιώργος Στύλιος, βουλευτής Άρτας της ΝΔ μίλησε στη ΝΟΣ των μελών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Άρτας. Καλωσόρισε το φίλο και Βουλευτή Λάρισας Μάξιμο Χαρακόπουλο. Αναφέρθηκε στις παραλείψεις της Κυβέρνησης για το νομό Άρτας και την Ήπειρο.

Η Ήπειρος, με επιλογή και ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι απούσα από το πακέτο Γιουνκέρ. Κανένα έργο δεν έχει ενταχθεί σε αυτό. Την ίδια στιγμή, άλλες χώρες του Ευρωπαϊκού νότου αξιοποιούν τη μοναδική αυτή ευκαιρία για τόνωση, ανάπτυξη και απασχόληση.

Ο Γιωργος Στύλιος, αναφέρθηκε στις καλλιέργειες των  ακτινιδίων που καταστράφηκαν από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις καθώς και στην ακαρπία που παρουσιάζεταιφέτος. Η Κυβέρνηση οφείλει να τους στηρίξει.

Ο Βουλευτής μίλησε για την εξαντλητική φορολόγησή  των αγροτών η οποία ξεκινά από 22 και φτάνει μέχρι45%. Για πρώτη φορά φορολογούνται οι αγροτικές ενισχύσεις και τριπλασιάζονται οι ασφαλιστικές εισφορές του ΟΓΑ. Τα καφενεία και καταστήματα στα χωριά θα πληρώνουν εισφορές με βάση το τζίρο με συνέπεια να οδηγούνται σε κλείσιμο. Ερημώνουν την Ελληνική περιφέρεια

Ο Γιώργος Στύλιος, επισήμανε τα προβλήματα των κέντρωνυγείας και του νοσοκομείου. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛτιμωρεί τους εργαζόμενους του νοσοκομείουστερώντας τα δεδουλευμένα τους. Ο Αξονικός τομογράφος δε λειτουργεί και οι υπεύθυνοι δεν έχουν δεσμευτεί πως και πότε θα γίνει η επιδιόρθωση και η αντικατάστασή του. Το αποτέλεσμα είναι οι ασθενείς να στερούνται αναγκαίες παροχές για την υγεία τους.

Στο ΤΕΙ Ηπείρου δόθηκαν μόνο πέντεθέσεις από τις πεντακόσιεςτου μόνιμου εκπαιδευτικού  προσωπικού.

Καταλήγοντας ο κ. Στύλιος ανέφερε: Είμαστε μια μεγάλη παράταξη. Περισσότερα από  400.000 μέλη ψήφισαν για την εκλογή του νέου προέδρου μας Κ. Μητσοτάκη. Βλέπω γνώριμα πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν και προσφέρουνανιδιοτελώς για πολλά χρόνια στην παράταξή μας.

Έχω δεσμευτεί να αναδεικνύω τα προβλήματα του τόπου μας.Να μάχομαιμε όλες μου τις δυνάμεις για τα δίκαια της Άρτας και των Αρτινών. Θα συνεχίσω να προωθώ τα συμφέροντα της Άρτας και της Ηπείρου.

Δείτε Επίσης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Στελέχη της Δημοτικής Αρχής, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση και την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου αποτέλεσαν ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments