Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Τα ανήλικα κορίτσια που φιλοξενούνται στην Μονάδα Φροντίδας Παιδιού Ιωαννίνων, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Θησαυρός των Χαμένων Ρο»ων

Τα ανήλικα κορίτσια που φιλοξενούνται στην Μονάδα Φροντίδας Παιδιού Ιωαννίνων, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Θησαυρός των Χαμένων Ρο»ων

thiasosΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Τα ανήλικα κορίτσια που φιλοξενούνται στην Μονάδα Φροντίδας Παιδιού Ιωαννίνων ( Παλαιό Θηλέων ) θα παρακολουθήσουν δωρεάν σήμερα  Κυριακή ,την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Θησαυρός των Χαμένων Ρο», μια θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου κα. Μιτοπούλου Αικατερίνη και τα μέλη του Δ.Σ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ιωαννίνων κα. Βακαλοπούλου Αλέκα για την πρόσκληση αυτή. Σε ανακοίνωση της προέδρου του Κέντρου τονίζονται τα ακόλουθα:

“Στόχος της νέας διοίκησης του Κ.Κ.Π.Π.Η είναι η σύνδεση του με την κοινωνία των Ιωαννίνων. Επιδιώκουμε να μάθουν όλοι ποιοί είμαστε και τι κάνουμε. Είναι λυπηρό να μην γνωρίζει η πλειοψηφία των Γιαννιωτών συμπολιτών μας ότι παρέχουμε κοινωνική φροντίδα σε ανήλικα παιδιά και σε συνανθρώπους μας με αναπηρία υπό αντίξοες δυστυχώς συνθήκες.

Τα αυξανόμενα προβλήματα καλούμαστε από την ίδια την κοινωνία να τα αντιμετωπίσουμε, στο μέτρο του δυνατού, από κοινού, ευέλικτα και μακριά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Πραγματικά χαιρόμαστε που εισπράττουμε την θετική ανταπόκριση φορέων στο κάλεσμα μας αυτό και ευχαριστούμε από καρδιάς και πάλι την δική μας Αλέκα.”

 

Κατερίνα Μιτοπούλου

Δείτε Επίσης

Σκιοθέατρο του Αγάπιου Αγαπίου από τα Σωματεία του Εργατικού Κέντρου, τον Σύλλογο Γυναικών και τον Εμπορικό Σύλλογο Ιωαννίνων

Τα Σωματεία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων με το Σύλλογο Γυναικών Ιωαννίνων και τον Εμπορικό Σύλλογο ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments