Τετάρτη , 23 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκπαίδευση / Η «Επικοινωνία» διαβάζει για καλό σκοπό

Η «Επικοινωνία» διαβάζει για καλό σκοπό

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Επικοινωνία» των Ιωαννίνων συμμετέχει στην πανελλήνια πρωτοβουλία του ELA – Educational Leadership Association, του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος, με τίτλο «read for good» και παρακινεί όσους το επιθυμούν, σε σχετική του ανακοίνωση, να λάβουν μέρος στον Μαραθώνιο Ανάγνωσης που οργανώνει:

«Επειδή εκπαίδευση δεν είναι μόνο οι Γλώσσες ή τα Μαθηματικά, επειδή η αγάπη, η καλοσύνη κι η έννοια για τον Άλλον είναι αξίες που εμπνέονται και διδάσκονται, εμείς στο ELA – Educational Leadership Association οργανώσαμε έναν Μαραθώνιο Ανάγνωσης για να βοηθήσουμε την Κιβωτό του Κόσμου.

27 σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα, 250 καθηγητές/τριες και 6.500 μαθητές/τριές μας, καθημερινά διαβάζουμε ιστορίες, παραμύθια, διηγήματα στους φίλους μας, στους γονείς μας, στους συμμαθητές μας, ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για κάθε ιστορία που διαβάζουμε συμπληρώνουμε μια φόρμα και αποταμιεύουμε και ένα ποσό για την Κιβωτό του Κόσμου στην Τράπεζα Πειραιώς.

Λάβετε κι εσείς μέρος στον Μαραθώνιο Ανάγνωσης, διαλέξτε μία ιστορία που αγαπάτε, βρείτε κάποιον να ακούσει την ιστορία σας και σαν αντί-δωρο ζητήστε του να βοηθήσει τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!

Στις 20/12/2020, σειρά παίρνουν οι ηθοποιοί Γιώργος Χρανιώτης και Λίνα Σακκά, που θα διαβάσουν, μέσω Zoom, την ιστορία του Τζέφυ του γατούλη, που θα γινόταν σωματοφύλακας του βασιλιά, από τον Βύρωνα Δρούκα (εκδόσεις Παρισιάνου).

Συντονιστείτε λοιπόν, ακούστε παραμύθια και στηρίξτε την Κιβωτό του Κόσμου!

Για περισσότερες πληροφορίες:

press@ela.edu.gr

https://ela.edu.gr/wp

https://www.facebook.com/epikoinonia.ioannina

Δείτε Επίσης

Κατάθεση αναφοράς από την Όλγα Γεροβασίλη και τη Μερόπη Τζούφη προς την Υπουργό Παιδείας για το ενδεχόμενο κατάργησης της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς

Οι Βουλευτές Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Όλγα Γεροβασίλη και Μερόπη Τζούφη, καταθέτουν προς ...