Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Αρχική / Εκπαίδευση / Σήμερα εξ αποστάσεως Ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής.

Σήμερα εξ αποστάσεως Ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής.

 

Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])— Μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη πρωτοβουλία που απευθύνεται σε μετανάστες της περιφέρειας Ηπείρου που μιλούν Γαλλικά, Αραβικά και Ουρντού,  θα υλοποιηθεί  σήμερα το απόγευμα  στα Γιάννενα.  Το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε σε συνεργασία με το Διαπολιτισμικό Κέντρο Κοινωνικής Ένταξης «Ακαδημία» και την ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ανακοίνωσαν  την υλοποίηση διαδικτυακού Ομαδικού Εργαστηρίου πληροφόρησης & Συμβουλευτικής.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε μετανάστες της περιφέρειας Ηπείρου που μιλούν Γαλλικά, Αραβικά και Ουρντού, με σκοπό οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες, προκειμένου να καταστούν πιο αποτελεσματικοί στην αναζήτηση εργασίας.

Παρέχεται η δυνατότητα της ταυτόχρονης μετάφρασης και στις τρεις παραπάνω γλώσσες, με τη συνεργασία του Διαπολιτισμικού Κέντρου «Ακαδημία».

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί με μικτό τρόπο, όπου ο εκπαιδευτής θα είναι εξ αποστάσεως και οι συμμετέχοντες δια ζώσης, στην αίθουσα «Δημήτρης Χατζής» του δήμου Ιωαννιτών.

Το ομαδικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης (Zoom).

Πληροφορίες υλοποίησης εργαστηρίου:

Α/ΑΗμερομηνίαΏραΤίτλος Εργαστηρίου
1Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 202218:00-20:00 «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας»

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπουν  να απευθύνονται στο:

  1. ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ηπείρου: Λασκαράτου, Πρέβεζα, Τηλ: 26820 26969,

              e-mail: [email protected]

  1. ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ «ΑΚΑΔΗΜΙΑ», Ακαδημίας 14, 45332, Ιωάννινα, τηλ: 2651313653, e-mail: [email protected]
  2. ΑΡΣΙΣ – Κ.Ο.Υ.Ν. Ηπείρου: Δωδώνης 10 και Καλιάφα 1, Ιωάννινα, Τηλ: 2651400823,email: [email protected]

 

*Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 1 «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ-Ήπειρος)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ε.Π «Ανάπτυξη ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Δείτε Επίσης

Γ.Πλεύρης (Διευθυντής 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων) -Τιμάμε τον SAMUEL PATY,τον εκπαιδευτικό ,ήρωα της σύγχρονης εποχής.Αποφασισμένος δάσκαλος να διδάξει την ελευθερία της έκφρασης.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην πρωτοβουλία  του 1ου Γυμνασίου  Ιωαννίνων να κρατηθεί  στην πρωινή  προσευχή ενός  ...