Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκπαίδευση / Ξεκίνησε η λειτουργία της τηλεκπαίδευσης στις σχολικές μονάδες του Δήμου Δωδώνης

Ξεκίνησε η λειτουργία της τηλεκπαίδευσης στις σχολικές μονάδες του Δήμου Δωδώνης

Με tablet και mobile internet με κάρτα έχει προμηθεύσει από την περασμένη άνοιξη και την πρώτη καραντίνα ο Δήμος Δωδώνης όλα τα παιδιά των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν στα διοικητικά του όρια.

Ως εκ τούτου, οι μαθητές των σχολείων, Δημοτικών και Νηπιαγωγείων του Δήμου Δωδώνης, είναι εξοπλισμένοι σήμερα με τα μέσα που απαιτεί το πρόγραμμα της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Δύο μικροί μαθητές νηπιαγωγείων που άρχισαν να φοιτούν στην υποχρεωτική εκπαίδευση από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εφοδιάστηκαν επίσης με τον απαραίτητο εξοπλισμό και είναι κι αυτοί απόλυτα έτοιμοι για τα μαθήματα που ξεκινούν εκ νέου.

Σημειώνεται εδώ πως τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Δωδώνης, είναι τα εξής: Δημοτικό στην ΤΚ Κουκλεσίου, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο στην ΤΚ Μουσιωτίτσας, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο στην ΤΚ Κρυφοβού, Δημοτικό στην ΤΚ Αβγού, Δημοτικό στην ΤΚ Επισκοπικού, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο στην ΤΚ Ρωμανού.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δωδώνης κ. Γιώργος Θεοχάρης τονίζει τα εξής: «Είμαστε πάντα στο πλευρό των μικρών μαθητών του Δήμου μας και θα είμαστε όπως το κάναμε πάντοτε, αρωγοί στις προσπάθειες των υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας για το ξεπέρασμα των δυσκολιών που προκύπτουν σήμερα από την πανδημία».

Δείτε Επίσης

Γ.Πλεύρης (Διευθυντής 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων) -Τιμάμε τον SAMUEL PATY,τον εκπαιδευτικό ,ήρωα της σύγχρονης εποχής.Αποφασισμένος δάσκαλος να διδάξει την ελευθερία της έκφρασης.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην πρωτοβουλία  του 1ου Γυμνασίου  Ιωαννίνων να κρατηθεί  στην πρωινή  προσευχή ενός  ...