Σάββατο , 19 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκπαίδευση / Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων καταγγέλλει τον διευθυντή του 7ου ΓΕ.Λ. Ιωαννίνων

Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων καταγγέλλει τον διευθυντή του 7ου ΓΕ.Λ. Ιωαννίνων

Στην εξής καταγγελία προχώρησε το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων σε πρόσφατη ανακοίνωσή της σχετικά με τη στάση του διευθυντή του 7ου ΓΕ.Λ. Ιωαννίνων αναφορικά με την απεργία – αποχή της ΟΛΜΕ:

«Το ΔΣ της ΕΛΜΕ – Ι καταγγέλλει τον διευθυντή του 7ου ΓΕ.Λ. Ιωαννίνων, ο οποίος, αυθαιρετώντας, δεν δέχεται τις ατομικές – συλλογικές δηλώσεις απεργίας – αποχής της ΟΛΜΕ, που συνδέονται με τη διαδικασία της εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων.

Τον καλούμε να αναλογιστεί το μέγεθος των αυθαιρέτων πράξεών του, να μην αμφισβητεί το απόλυτα νομικά τεκμηριωμένο κείμενο της Ομοσπονδίας και να συνταχθεί με τις θέσεις του κλάδου.

Επισημαίνουμε ότι η άρνηση αποδοχής του ανωτέρω εγγράφου δεν συνάδει με την κείμενη νομοθεσία και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ιερό δικαίωμα της απεργίας.

Καλούμε τους συναδέλφους να εμμείνουν στην απόλυτα νόμιμη απόφασή τους και να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα μας, που στηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών.»

Δείτε Επίσης

Κατάθεση αναφοράς από την Όλγα Γεροβασίλη και τη Μερόπη Τζούφη προς την Υπουργό Παιδείας για το ενδεχόμενο κατάργησης της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς

Οι Βουλευτές Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Όλγα Γεροβασίλη και Μερόπη Τζούφη, καταθέτουν προς ...